В даному рецепті використовується консервований тунець, але його сміливо можна замінити на свіжий, що додасть страві ще більшої автентичності.
Інгредієнти:
250 гр спагеті;
160 гр консервованого тунця;
10 помідорів чері;
1 гілочка петрушки;
1 зубчик часнику;
4 ст. л. оливкової олії.
- Очистіть часник і дайте йому помліти в каструлі з оливковою олією;(Часник має віддати свій характерний запах, який зробить пасту більш духмяною і забезпечить насиченіший смак)
- Додайте тунець до часнику і розімніть виделкою, щоб тунець був однорідним; (Це дозволить тунцю краще просочитися олією і ввібрати всі аромати)
- Розріжте помідори і додайте їх до тунця;
- Приблизно через 10 хвилин потрібно додати сіль та дрібно нарізану свіжу петрушку і залишити соус варитися ще протягом 5-10 хвилин;
- У той же час, зготуйте спагеті в киплячій підсоленій воді, потім змішайте спагеті з соусом; (Пам'ятайте, що сіль потрібно додавати після того, як вода закипить, тому що підсолена вода довше закипає!Також, не шкодуйте солі для води на пасту, достатньо підсолена вода - гарантія смаку)
- Подавати з олією та дрібно нарізаною петрушкою.
До даної страви ідеально підійде щільне червоне вино, яке дозволить розкрити всю палітру смаку пасти.
Bon Appetit!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар